SMP-Subtle P Behandling Män & Kvinnor

Dumpa kepsen och boosta din självkänsla med SMP/FMP - Det enda du kommer fråga dig själv är "Varför du inte gjort detta tidigare!"

Behandling & övernattning/kost:

Detta kan vi ordna detta vid önskemål (behandling 3st/boende hotell vid  3 tillfällen/måltider: frukost & middag vid de 3 tillfällen behandling sker - utan att själva behöva boka och tänka på detta. Då får Ni ett paketpris.
Allt Ni behöver göra är att ta er till Junsele.


Fyll i kontaktformuläret på Kontakta Oss med Era önskemål så återkommer jag med offert. Glöm ej att skicka bilder på Ert huvud för bedömning. (detta om ni bor långt ifrån och ej har möjlighet att komma för konsultation på plats) 

Fri konsultation på plats  på klinik.

 
SMP är en estetisk icke kirurgisk behandling av hårbotten vid håravfall . SMP används för att behandla ett hårfäste som börjat krypa bakåt, kal hjässa, ärr från tex hårtransplantationer och flera olika typer av alopecia hos både män och kvinnor.

 Vi har valt att arbeta med den absolut minsta insättningarna man kan göra i avancerad SMP,  Subtle  P - lita på oss det är skillnad på  Smp och Smp Subtle P , därav upp till 5 sessioner. Vanligast är 3 sessioner.
Garanterar att de extra timmarna som läggs på detta arbete för att återskapa hårfolliklar kommer ge Er den absolut mest autentiska resultatet och kommer resultera i perfektion . 
Det är alltid fördelaktigt för Er att välja paketbehandlingen med alla sessioner i ett pris.
 

Priser SMP

 

 

Receding hairline

För kunder som fortfarande har mycket hår kvar men som upplever att hårfästet kryper uppåt, kommer vi skapa en hårlinje samt sidoprofil för att rama in ansiktet och blanda det med ditt egna hår: 3 -5 sessioner:  Totalpris 19 495 kr 

Önskar du inte  helt paket med fullständig behandling kan du välja att betala session för session då för 5495 kr /session

 

 Top of head

För kunder som har gallringshår eller har tappat håret överst på hjässan fyller vi i några balding områden , hårlinjen och sidoprofiler, som blandas med ditt egna hår. 3-5 sessioner. Totalpris: 22  495 kr

Önskar du inte helt paket med fullständig behandling kan du välja att betala session för session då för 6495 kr /session

 

Hela huvudet

För kunder med i stort sett inget hår eller helt skalliga gör vi utfyllnad på hela huvudet. Här återskapar vi ett helt huvud av rakat hår. 3-5 sessioner. Totalpris  28  495 kr 

Önskar du inte helt paket med fullständig behandling kan du välja att betala session för session då för  9995 kr/session.

Exakt pris fås under konsultationen. Denna kan även göras över mail och med hjälp av foton. 

 

Kvinnligt håravfall/tunnhårighet

Ibland händer det även att kvinnor får tunnhårighet eller håravfall, ungefär 25 % av alla kvinnor drabbas någon gång av detta under en livstid. I denna behandling så behövs 1-3 behandlingar , varje behandlings session tar ca 4 timmar samt kostar 5495 kr .

Så önskar du slippa en synlig vit skalp som skiner igenom är detta en behandling för dig. 

Touch Up 

Med åren som går kan man tillslut behöva en touch up behandling, allt eftersom huden slipas ner med cellförnyelsen kommer den till sist ned till pigmentet. Då kan man komma på en Touch Up behandling. 3-4  timmars behandling. Mina kunder  pris: 3495 kr - Andra touch up kunder 6495 kr .

 

 

Ärr

Ärrbehandling från 2995 kr  .Exakt pris ges under konsultationen, allt beroende på hur stora ärren är och tidsåtgång vid behandling.

 

Behandling 1 - första besök

 

 Förs
Under behandling 1 läggs hela grunden i helhet över skalpen och din hårlinje . Scalp n Ink väljer ut det pigment som passar klientens hudton och hårfärg. Det är vanligt att man börjar med en ljusare uppsättning för att senare under behandling 2 lättare kunna se hur just klientens skalp läkt då alla hudtyper läker olika. Därefter väljer man ett mörkare pigment då det lägger sig som ett lager ovanpå varandra, vilket ger en realistisk och naturlig look. Första gången man gör behandling så reagerar kroppen på det främmande ämnet (organiska pigmentet) med att försöka göra sig av med detta - för att det är något kroppen inte känner igen. Så därför kan 40-60 % av pigmentet läka bort . Vid session nr 2 känner kroppen igen pigmentet och väljer då att inte stöta bort detta . 

Behandling 2

 

Här bygger vi upp densitet /tätheten för skalpen. detta besök är ca 10-14  dagar efter första behandlingen.

Behandling 3

 

    

2 veckor efter andra  behandlingstillfället

Här gör vi klart det sista för att uppnå perfektion samt simulera snaggat hår, ett booztat självförtroende med en helt ny självsäkerhet.

 

Behandling 3-5 - i de fall detta krävs för att uppnå perfektion.  Bokar vi in dessa med ca 10 dagars mellanrum.

 

 FMP/Skäggmicropigmentering

 


Skäggpigmentering är en ny metod som ger dig mer fyllnad i skägget genom att sätta dit pigmentering i huden där det oftast inte växer ut hår. Oftast är det att man inte har en fulländad skäggutväxt och då med hjälp av pigmenteringen vi använder oss utav kan vi enkelt fylla ut de områden som behövs fyllas i. Pigmentet som vi använder oss utav ger dig ett stubbigt utseende som fyller ut hela skäggutväxten naturligt som du själv önskar.

Resultaten är helt naturliga och pigmentet vi använder oss utav ändrar inte färg med tiden som dessutom innehåller miljövänliga tillsatser.

Hur kan skäggpigmentering hjälpa mig?

Det kan vara väldigt frustrerande när man inte har en fulländad skäggutväxt, då är skäggpigmentering ett utmärkt val för dig. Du kan fylla ut din skäggväxt och få ett fulländat resultat. Du kan själv välja ifall du vill ha en mer naturlig eller skarp look.

Resultatet du får av en skäggpigmentering är så realistisk att det är näst intill helt omöjligt att skilja mellan dina egna hårsäckar och det vi behandlar. Så få din skäggväxten behandling idag!

Pris : 4495 kr per session 1-3 sessionen brukar behövas.

Använd kontaktformuläret, bifoga bilder samt funderingar - så kommer du få en offert på pris per session.

 

ATT TÄNKA PÅ FÖRE, UNDER OCH EFTER BEHANDLINGSDAGEN

 
FÖRE BEHANDLING

PÅ BEHANDLINGSDAGEN

 


• Var ordentligt utvilad.
• Se till att ha på dig bekväma kläder då behandlingen kan innebära att man sitter i upptill fem timmar.
• Ät och vätska upp innan behandlingen.

4-5 DAGAR EFTER BEHANDLINGEN

 

• Undvik att röra vid huvudet.
• Håll huvudet så torrt som möjligt – ha en duschkappa när du badar.
• Undvik överflödigt svettning – tung träning rekommenderas inte.
• Undvik att återfukta eller använda produkter i hårbotten
• Undvik rakning.
• Återkoppla till kliniken hur det går. Foto är att föredra.

EFTER 6 DAGAR OCH FRAMÅT

 

• Tvätta huvudet med endast vatten (med schampo rekommenderas efter 7 dagar).
• Kan raka huvudet
• Sätt tillbaka fukt i hårbotten – använd en fuktighetskräm!
• Under 21 dagar efter varje behandling bör du: Undvika att utsätta hårbotten för direkt solljus – använd gärna huvudbonad. Undvik att utsätta din hårbotten för klor (badkar / badtunna, havssalt, ångrum. Dessa kan orsaka tidigt blekning av pigmentet innan det har haft chans att ordentligt bosätta sig i.
• Långsiktig eftervård: Skydda huvudet från solljus – att exponera det för solen är ok, men det rekommenderas starkt att använda en hög SPF (helst 50) för att förhindra blekning. Håll hårbotten i gott skick. Använd en fuktighetskräm i hårbotten – gå in i vanan att göra detta dagligen antingen morgon eller natt. Om du följer en bra vårdrutin ökar livslängden för din behandling.


Kontakta oss om du har frågor